Nieuws


Beste lezers, trouwe volgers en vrienden,

Alle testen, DNA, HD, ED en ECVO van Jane zijn goed. Zij heeft met een uiterlijke keuring een 'Zeer Goed' behaald bij een show van de NLV.
En ja hoor, Jane heeft met de eerste proef dit seizoen haar eerste C-diploma behaald en twee proeven later, in Wijchen haar eerste B-diploma! Wat zijn wij trots dat dit gelukt is, vooral omdat we afgelopen drie seizoenen helemaal niet hebben kunnen trainen in groepsverband.

Dus het zou maar zomaar kunnen zijn dat we Jane, als het uitkomt en de planning goed verloopt, Jane binnen de tweede helft van 2023 laten dekken. Hou vooral deze website goed bij! Voor je het weet, mis je de kans om voor een getalenteerde pup in aanmerking te komen.

Voorjagers/ jagers die interesse hebben in een pup om mee te werken, mogen contact opnemen.

Chippen en registreren

De afgelopen tijd zie ik heel veel berichten voorbij komen van honden opgepakt door de Dierenambulance, waar de chip niet geregistreerd is. Doe jezelf een plezier en laat het controleren of de chip van je hond geregistreerd is op jullie adres.
Dit voorkomt heel veel uitzoek werk bij de verschillende instanties. Wie wil er nou niet ervan verzekerd zijn dat je hond, als die weg is gelopen, wel weer bij je terecht komt?

Via de Raad van Beheer kun je je hondje registreren. 


Nesten van Blue

De honden uit beide nesten van Blue, de Copperbirch nest en de Royal nest, doen het onwijs goed. Desondanks de Corona 
perikelen van de afgelopen twee jaar, zijn er toch een aantal pups die er uit springen. 

Tess, uit het Copperbirch nest, heeft samen met onze Jane in Wijchen, haar eerste B-Diploma behaald. Broertje Flynn,
heeft al meerdere B-diploma's behaald afgelopen seizoen en gaat zeer goed. 

Van de pups uit het Royal nest, zijn er twee pups die het zeer goed hebben gedaan bij de onderlinge 
proeven van de verenigingen waar zij lid van zijn en trainen. Deze nest was op 16 september 2022 een jaar oud!

Royal Kate heeft in 2023 bij een clubdiplomadag van de WFRG, 2de plaatst behaald in de C. Gefeliciteerd eigenaar en Kate!
De andere pups uit dit nest, zijn volop in ontwikkeling en af en toe krijg ik nog wel een foto of bericht over deze doerakjes.

                        

                          Hier beneden een foto van Blue (links) en Ferro of Royal Pleasure (Duke). Dit is de combinatie van de 2de en laatste nest van Blue.